RastaMan Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Witam, niestety nie znalazłem nigdzie jak skonfigurować PS by można było zamawiać produkty np: na wagę, czyli 0,200g. I druga sprawa, podeślijcie (podpowiedzcie) jak wygląda sklep działający na multishop, i jak są realizowane zaówienia z takiego sklepu... Jak to właściwie funkcjonje i czy się sprawdza. Mam dwa sklepy (2 sys magazynowe) np: X i Y. [sklepy/systemy magazynowe offline] Chciałbym te dwa sklepy podpiąć jako jeden sklep online (jedna baza danych) i nie wiem jak to zrobić czy w multistore, czy przerabiać systemy magazynowe by produkty wpadały z różnymi indeksami... Prośba o sugestie i podpowiedzi, ewentualnie przykłady działania i rozwiązania problemu. Z góry mega dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilku12341 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Podpinam się pod temat. W swoim sklepie sprzedaję materiały i chce jako cenę pokazywać cenę za 1m podczas gdy klient będzie mógł włożyć do koszyka np 1.2 (1 m 20 cm) produktu i cena mu się przemnoży przez tą liczbę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 W standardzie masz możliwość pokazania ceny według własnej jednostki, czyli możesz wpisać cenę za metr przy czym sprzedawać po 1.2 metra, klient będzie widział cenę sprzedaży a pod spodem jednostkową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
For Marketing Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 A czy możesz napisać gdzie to można ustawić w Presta 1.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts