balord Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Witam, przy próbie importu produktów z pliku CSV wyskakują mi takie błędy: Przepisywany link dla AC ADAPTER STAG 4/300 (ID: null) był przepisany jako ac-adapter-stag-4-300. Przepisywany link dla AC ADAPTER STAG-OBD (ID: null) był przepisany jako ac-adapter-stag-obd. Przepisywany link dla AC AW-7 ADAPTER WARIATORA TAP-01, TAP-02 (ID: null) był przepisany jako ac-aw-7-adapter-wariatora-tap-01-tap-02. Przepisywany link dla AC AW-8 ADAPTER WARIATORA TAP-01, TAP-02 (ID: null) był przepisany jako ac-aw-8-adapter-wariatora-tap-01-tap-02. Przepisywany link dla AC CENTRALA STEROWNIKA STAG 2L Z WIĄZKĄ (ID: null) był przepisany jako ac-centrala-sterownika-stag-2l-z-wiazka. Plik ma okolo 3000 produktów, problem występuje w polowie z nich. Co mogę zrobić aby zaimportowało mi wszystkie produkty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Preferencje > SEO & URL - wyłącz "Przyjazne adresy URL" Po imporcie produktów włącz przyjazne URLe ponownie to wygenerują się automatycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
balord
Witam,
przy próbie importu produktów z pliku CSV wyskakują mi takie błędy:
Plik ma okolo 3000 produktów, problem występuje w polowie z nich. Co mogę zrobić aby zaimportowało mi wszystkie produkty?
1 answer to this question
Recommended Posts