segah Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Selamın Aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Prestashopta Toplu olarak ürünleri kopyalama ve Düzenleme ? böyle bir modül varmı yada daha pratik nasıl yapabilirizÖrnek 50 adet ürünüm var bu ürünleri tek seferde kopyalayıp sadece isimlerini değiştirmem yeterli (resimler kalacak)konuyla ilgili yorumlarnızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Edited July 9, 2014 by segah (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 AS prestahop ta zaten kopyala seçeneği var onu kullanabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafiKent Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Cevabınız için teşekkürler Ramazan Bey Kopyalama 1 ürün için geçerli bunu seçtiğim ürünleri tek seferde koyalama şanşı var mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 peki şunu deneyin derim ürünleri cvs olarak dışarı aktarıp exelden düzenleyip içeri atmayı denediniz mi belki işinizi görür Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafiKent Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 denedim Ramazan bey şimdi ise beyaz ekran sorunu ile karşılaştım .cvs iş görecek gibi sorunun neyden kaynaklı olduguna bakıyorum.İlginiz için teşekkr ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selcuktasgin Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Csv yi içeri aktarırken dil seçeneğini ingilizce yapmayı denediniz mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
segah Posted July 2, 2014 Author Share Posted July 2, 2014 Csv yi içeri aktarırken dil seçeneğini ingilizce yapmayı denediniz mi ? deniyeyim bunu Selçuk Bey teşekkür ederim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Csv bilgisayarınıza alın, kesinlikle microsoft office açmayın....açarsanız dosya bozulur.... düzenlemeyi...open office kullanarak yapın sorunsuz şekilde geri yükleyebilirsiniz... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
segah Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 Csv bilgisayarınıza alın, kesinlikle microsoft office açmayın....açarsanız dosya bozulur.... düzenlemeyi...open office kullanarak yapın sorunsuz şekilde geri yükleyebilirsiniz... Teşekkür ederim Şahin Bey sorunu sayenizde çözdüm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts