m20 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Witam, jestem nowy na forum. Mam problem, mam hosting w nazwa.pl oraz wykupioną domenę np. " mójsklep.pl". Obecnie jest tak, że po wpisaniu "mójsklep.pl" wchodzi mi na stronę mojego sklepu, jednak z adresem : " mójsklep.nazwa.pl/sklep/prestashop/home.." da się coś z tym zrobić, żeby było tylko "mójsklep.pl" Robiłem przekierowania w panelu administratora, mam ustawione przekierowanie w katalogu wwww: /sklep/prestashop, moja domena " podpięta" jest pod domenę główną i wydaje mi się, że tutaj tkwi ten problem... ktoś pomoże mi? byłbym bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 w prestashop preferences > seo & urls jest tam formularz zmiany domeny, oraz katalogu w którym jest prestashop. jako domeny ustaw mojsklep.pl jako folder (base URI) ustaw "/" Link to comment Share on other sites More sharing options...
m20 Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 dziękuję, działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts