konyvkoto Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Szervusztok.Azt szeretném kérdezni, hogy egy modul szöveges részét, hol tudom átszerkeszteni?Itt arra gondolok, hogy pl. wordpressben a html, illetve php fájlokat lehet módosítani, azt itt prestában hogyan tudom elérni?Azért lenne fontos, mert át akarjuk írni pl a kosárba/ fizetés feliratot megrendelemre.Úgymond katalógus áruházként akarjuk elindítani a webshopunkat saját kézműves termékeinkkel. Tehát nem lenne készlet, mindenből 1-1 darab lesz és a vásárlás csak megrendelésnek számítana. Azt láttam, hogy lehet úgy vásárolni, hogy fizetés vendégként és pl olyan opció van, hogy fizetés csekkel. Ha ott is át tudjuk írni a szöveget, akkor nyert ügyünk van.A segítégeteket előre is köszönom: Gergő Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Admin => fordítások? Ott meg tudjátok ezt tenni. Ha fájlban akartok turkálni akkor .tpl-eket kell keresni, ahol változóként van angolul definiálva a szöveg. Ott is átírható. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konyvkoto Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 Köszönjük,Így már tudjuk, hogy hol keressük a kályhát Remélem a wp-s múltunkkal menni fog a dolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts