camereroloco Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Przetłumaczyłem sobie plik en.php na polski te 735 linijek i wklejam przez ftp do mojego szablonu ale wyskakuje biała strona.Adres to:http://cosplay24.pl/ Zrobiłem raportowanie błędów ale nie pokazują się te pliki error coś tam nie ma żadnego z error. Moje tłumaczenie w załączniku. pl.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 w kodzie masz: $_LANG['product-list_ca2bf12169883f4982d8fe34b7e3c618'] 'Obniżona cena!'; brakuje = btw. to nie jest najlepsza metoda na tłumaczenie sklepu właśnie z tego powodu, dla którego założono ten wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
camereroloco Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 (edited) Dziękuję za pomoc!Strona się ładuje.Teraz mam taki błąd że nie wyświetla mi polskich znaków w panelu administracyjnym. Edited May 1, 2014 by camereroloco (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 pliki które edytujesz ręcznie zapisz z kodowaniem utf-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
camereroloco Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 Dziękuję działa.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camereroloco Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 Mam jeszcze jeden drobny problem. Mam wszystko przetłumaczone ale w potwierdzaniu zamówienia mam 2 języki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts