t1tuzmen Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 (edited) Merhaba Arkadaşlar, Web sitemde e-posta bülten üyeliği mevcut. leotheme kullanıyorum. Bu bültenlere abone olanların e-posta adresleri nerede birikiyor? modüllerin içinden baktım ama bulamadım. Yardımlarınızı rica ederim. Ayrıca temamın üst tarafı siyah, bunu nereden düzeltebilirim? Beyaz yapmak istiyorum. temanın css dosyasından mı? Edited May 2, 2014 by t1tuzmen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 haber ve stok u biten ürünlere abone olan kişileri göremezsiniz...bunun için ek modüler almalısınız... ÖRNEK : Link to comment Share on other sites More sharing options...
t1tuzmen Posted April 30, 2014 Author Share Posted April 30, 2014 haber ve stok u biten ürünlere abone olan kişileri göremezsiniz...bunun için ek modüler almalısınız... ÖRNEK : Teşekkür ederim. Peki temanın üst kısmında bulunan siyah bölgeyi nasıl değiştirebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 özel temalardaki düzenlemeleri default şablonlarda ki gibi öneride bulunmak mümkün değildir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmsmarket Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 (edited) Veritabanında ps_newsletter id id_shop id_shop_group email newsletter_date_add ip_registration_newsletter http_referer active Tablosu içerisinde bu adresleri saklamaktadır. Buradan uygun kod ile istediğiniz alana alabilirsiniz. Ayrıca Modüllerden Mağaza Paneli Özellikleri Haber Bülteni Bloğu v1.6 - by PrestaShop Bülten aboneliği için bir bloğ ekler. Bu bölümde tüm mail adreslerini görebilirsiniz ve üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Edited April 30, 2014 by dmsmarket (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Merhabalar ps_mailalert_customer_oos tablosundan erişebilirsiniz. Merhaba Arkadaşlar, Web sitemde e-posta bülten üyeliği mevcut. leotheme kullanıyorum. Bu bültenlere abone olanların e-posta adresleri nerede birikiyor? modüllerin içinden baktım ama bulamadım. Yardımlarınızı rica ederim. Ayrıca temamın üst tarafı siyah, bunu nereden düzeltebilirim? Beyaz yapmak istiyorum. temanın css dosyasından mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t1tuzmen Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 Arkadaşlar, ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorunum sayenizde çözüldü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Arkadaşlar, ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorunum sayenizde çözüldü. Rica ederim Bol satışlı günler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts