MiroslavDobák Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Má niekto praktické skúsenosti, otázky či námety k prepojeniu PrestaShop-u s účtovným systémom OBERON - Agenda firmy obsahujúcim aj skladové hospodárstvo ? Ja som v minulosti k systému OBERON prostredníctvom rozhrania e-Shop Universal Interface naprogramoval ovládač pre internetový obchod VirtueMart a testoval som to na verzii VirtueMart 1.1.4 stable. Dnes je k dispozícii už aj ovládač pre internetový obchod VirtueMart verzie 2.0.x. Viac informácií o tomto ovládači a ovládač samotný nájdete na mojej stránke www.dobak.sk/eshops.html, Okrem ovládača pre VirtueMart práve testujem aj ovládač pre najnovšiu verziu PrestaShop 1.6.0.x s veľmi príťažlivým responzívnym dizajnom. Za každý príspevok do diskusie ďakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 (edited) My bezime on line s prepojenim transportu Oberon center asi rok. Bez problemov aj s najnovsou verziou Prestashop 1.6.0 stable (1.6.0.6). Virtuemart vyskusame. Vdaka za Vasu pracu. http://www.camon.sk/eshop Edited May 28, 2014 by fosilia (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfithc Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Má niekto praktické skúsenosti, otázky či námety k prepojeniu PrestaShop-u s účtovným systémom OBERON - Agenda firmy obsahujúcim aj skladové hospodárstvo ? Ja som v minulosti k systému OBERON prostredníctvom rozhrania e-Shop Universal Interface naprogramoval ovládač pre internetový obchod VirtueMart a testoval som to na verzii VirtueMart 1.1.4 stable. Dnes je k dispozícii už aj ovládač pre internetový obchod VirtueMart verzie 2.0.x. Viac informácií o tomto ovládači a ovládač samotný nájdete na mojej stránke www.dobak.sk/eshops.html, Okrem ovládača pre VirtueMart práve testujem aj ovládač pre najnovšiu verziu PrestaShop 1.6.0.x s veľmi príťažlivým responzívnym dizajnom. Za každý príspevok do diskusie ďakujem. Snažím sa vytvoriť online pripojenie medzi prestashop 1.6 a oberonom no neúspešne. Nastavenia v oberon center by mali byť v poriadku, export vyzerá že funguje no v prestashope sa mi to nijako neprejavuje. Nemenia sa počty ani cena tovaru. Ak máte skúsenosti stýmto prepojením prosím Vás o radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavDobák Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Ano, mam niekolkorocne skusenosti. Pre komunikaciu OBERON <> PrestaShop 1.6 mam naprogramovany vlastny ovladac. Je na mojej stranke www.dobak.sk a licencny kluc Vam na vyskusanie mozem poskytnut bezodlplatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfithc Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Ano, mam niekolkorocne skusenosti. Pre komunikaciu OBERON <> PrestaShop 1.6 mam naprogramovany vlastny ovladac. Je na mojej stranke www.dobak.sk a licencny kluc Vam na vyskusanie mozem poskytnut bezodlplatne. A originálny ovládač od Oberonu nefunguje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekromantik Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Pozdravujem vas, existuje ma niekto prepojeny Oberon s novou/ najnovsou verziou Prestashopu 1.7..? Vdaka, Wlakin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 (edited) On 2/12/2020 at 7:21 AM, nekromantik said: Pozdravujem vas, existuje ma niekto prepojeny Oberon s novou/ najnovsou verziou Prestashopu 1.7..? Vdaka, Wlakin. Ano mame prepojeny Oberon december 2021 s Prestashop 1.7.8.2. Edited January 3, 2022 by fosilia (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukyno15 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ahojte, Chcel by som sa spýtať, že či máte niekto skúsenosť s prepojením stavov objednávok v Oberone a v prestashope? Lebo, keď manuálne v prestashope nastavím, že chcem objednávku napríklad zrušiť, tak sa zruší, množstvá zmenia aj príde e-mail zákazníkovi, že objednávka bola zrušená. Akonáhle to, ale urobím v Oberone, že nastavím objednávke zrušenie, tak sa to prenesie takisto do prestashopu, aj množstvá sa zmenia, ale nepríde e-mail zákazníkovi a teda zákazník nie je oboznámený o tom, že sa zrušila jeho objednávka. Neviete náhodou, že čím to môže byť, alebo ako to fixnúť, aby ten e-mail prišiel? S pozdravom Lukáš. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukyno15 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ahojte, Chcel by som sa spýtať, že či máte niekto skúsenosť s prepojením stavov objednávok v Oberone a v prestashope? Lebo, keď manuálne v prestashope nastavím, že chcem objednávku napríklad zrušiť, tak sa zruší, množstvá zmenia aj príde e-mail zákazníkovi, že objednávka bola zrušená. Akonáhle to, ale urobím v Oberone, že nastavím objednávke zrušenie, tak sa to prenesie takisto do prestashopu, aj množstvá sa zmenia, ale nepríde e-mail zákazníkovi a teda zákazník nie je oboznámený o tom, že sa zrušila jeho objednávka. Neviete náhodou, že čím to môže byť, alebo ako to fixnúť, aby ten e-mail prišiel? S pozdravom Lukáš. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts