Şahin YILDIZ Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Aşağıda gösterdiğim yöntem ile sitenize eklediğiniz ürünler, sosyal medya sitelerine otomatik eklenecektir... Uygulamada kullanılan site adını özelden isteyiniz.... Alıntı : www.prestashopturkiye.com 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Ellerinize sağlık üstad. Birde rss feed v0.5 modülünü mümkünse buraya yüklerseniz 4 :) :) olur. Çalışmalarınızın devamını dilerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 30, 2014 Author Share Posted April 30, 2014 Ellerinize sağlık üstad. Birde rss feed v0.5 modülünü mümkünse buraya yüklerseniz 4 :) :) olur. Çalışmalarınızın devamını dilerim. feed v0.5 prestashop v1.6.0.6 ile birlikte geliyor...oradan temin edebilirsiniz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silgi Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 (edited) Sahin Bey Prestashop versionum 1.608 bu modülü feeder olarak mevcut fakat feed leri publish etmek için düzenlemeyi bulamadım. Sanırım başka bir yerden yapıyoruz. Feedleri ekledigimiz yeri detaylandırabilirmisiniz. Tşk. Edited July 8, 2014 by Silgi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Şahin bey merhaba rss feed 0.2 yükledim modül çalışıyor fakat gönderdiği ürünlerin resimleri boş görünüyor. Açıklamaları normal. Sadece ürünlerin resimleri çıkmıyor. Bu konuda ne yapmamız lazım ? PRESTASHOP VER 1.5.4.1 Edited October 10, 2014 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Şahin bey merhaba rss feed 0.2 yükledim modül çalışıyor fakat gönderdiği ürünlerin resimleri boş görünüyor. Açıklamaları normal. Sadece ürünlerin resimleri çıkmıyor. Bu konuda ne yapmamız lazım ? PRESTASHOP VER 1.5.4.1 Kullandığınız modülde sıkıntı var sanırım buna uygun bir modül bulmalısınız... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Sahin Bey Prestashop versionum 1.608 bu modülü feeder olarak mevcut fakat feed leri publish etmek için düzenlemeyi bulamadım. Sanırım başka bir yerden yapıyoruz. Feedleri ekledigimiz yeri detaylandırabilirmisiniz. Tşk. galiba http://twitterfeed.com/ dan yapılıyor. biraz zaman geçmiş ama okuyupta anlamayanlar için belirteyim istedim. 2.yolda dlvr.it i kullana bilirsiniz. Siteye girin üye olun ve zaten gerisini site göstermekte. Bu site ile çoğu imleme sitesine RSS nizi gönderebilir sitenizi ekleyebilirsiniz. Şahin Beye resimli anlatımı için teşekkürler. Herkeze Hayırlı Satışlar Dilerim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Merhaba iki işlemdede gönderi oluyor fakat resimlerin yerleri boş kare olarak görünüyor. Serdar beyin işlemi daha pratik fakat sonuç aynı oldu. Bu konuda ne yapmalıyım. Teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts