softpro Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Provozuji Prestu ve verzi 1.2.5.0 s mnoha opravami chyba a úpravami mnoha modulů (zde z Fora), šablony, mailů, ship2pay, heureka, zbozi, google analytics a nákupy atd... a chystám přesun na jiný hosting a při té příležitosti bych rád upgradoval Prestu na nejnovější 1.6.x.x Asi 60 kategorií, 3500 zboží... Jaký nejoptimálnější postup navrhujete ? Existuje nějaký 100% funkční script na upgrade databáze presty z v.1.2.5. na novější DB ? Jak nepřijít o ty úpravy modulů, katalog zákazníků, historii objednávek a statistiky přístupů za 4 letý provoz... ? Ne vše jde aplikovat v nových verzích Presty. Děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Taky mam historickou 1.2 a po zvazeni moznosti jsem databazi preportoval rucne, takze o veci z databaze jsem neprisel. Uprav modulu moc nemam, takze to me netrapi, tech par podstatnych ktere nejsou v 1.5.6 si koupim pro novou verzi... jen vhodne Themes jaksi nemuzu najit, v tech novych je vsechno strasne "roztahane" a to co jsem na starem mel na jednu obrazovku zabira v novem obrazovky dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts