hacker81ha Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη..Θέλω μια βοήθεια όποιος μπορείΜια φιλη μου ειναι στο πανεπιστημιο και τους ζητησανε να κανουνε εργασια να φτιαξουνε καταστημα e-shop και της είπα οσο μπορω θα σε βοηθησωτο θέμα είναι οτι δεν έχω σχέση απο e-shop καταστημα απο forum ναι μακαρι να της λεγανε forumΝα φανταστειτε δεν έχουνε κανει καθολου αυτο το μαθημα και εχουνε και απαιτηση τι να πω ελεοςςςςςόποιος έχει καμια μικρη βάση ετοιμη να την επεξεργαστω με τρο Adobe Dreamweaver CS5 και να βάλω κατηγοριες γιατι δεν ξερω πως να ξεκινησω Δεν θέλω να την ανεβασω θα την δουλέψω τοπικά με το XAMPP το ξέρω ζητάω πολλά έστω να μου πείτε τις κινήσεις εαν δεν υπαρχει μικρη βάση ευχαριστω για οτι και αν γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 (edited) Καλησπέρα φίλε, γιατί δεν κατεβάζεις το presta τοπικά? Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία, έτσι θα δεις πως λειτουργεί αλλά θα πάρεις και τη βάση που θες ως πληροφορία και επεξεργασία! έτσι κι αλλιώς έχει κάποια προϊόντα μέσα η βάση σαν demo φάση, οπότε βλέπεις πως είναι καταχωρημένα! Edited April 27, 2014 by system_error86 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 ευχαριστω για την απαντηση system_error86 θα το δοκιμασω και πυστευω να μην δυσκολευτω καπου και παλι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 ευχαριστω και παλι για την βοηθεια και επανηλθα εχω ενα θεμα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε. εφτιαξα το e-shop με το XAMPP τοπικα και δουλευει κανονικα και εκανα και εγκατασταση και σε free server μεσω ftp και εκει δουλευει κανονικα.... το θεμα ειναι πως μπορω να παιρνω τις αλλαγες απο τοπικα και να τις πηγαινω στον server εγω εκανα τοπικα export την sql και import την sql στον server και μου ειπε οτι ανεβηκε κανονικα χωρις error αλλα δεν βλέπω τα νέα προιοντα και κατηγορίες που εχω τοπικα τι κανω λαθος ευχαριστω για οτι και αν γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 (edited) Καλησπερα θα πρέπει να διαγράψεις τελείως τους πίνακες των κατηγοριών και των προϊόντων σου από τη βάση του server για να τα δεις! Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ γιατί άλλος τρόπος δεν βλέπω να υπάρχει για εισαγωγή μαζικών id ! Edited May 3, 2014 by system_error86 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts