krzyho Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 WItam, Mam duży problem z modułem paypal. Prestashop v1.3 Paypal 1.6 / 2.0 Moduł dobrze skonfigurowany i po stronie konta paypal też ustawiłem: In My account > Profile > Website Payment Preferences, set:- Auto Return : Off,- Payment Data Transfer to Off.In My account > Profile > Shipping Calculations- check Click here to allow transaction-based shipping values to override the profile shipping settings listed above Wszystko jest niby ok, ale.... jak dojdę do wyboru płatności (order.php) i kliknę na paypal następuje przekierowanie na stronę paypal, loguje się płacę i powracam do sklepu na stronę history.php Gdzie jest wyświetlony napis: Nie złożyłeś jeszcze żadnego zamówienia i nic więcej. W koszyku nadal jest produkt. W BO nic nie ma na temat mojego zamówienia:/ ale płatność na moje konto paypal doszła więc niby jest ok, ale nie widzę tego zamówienia w BO. Bardzo proszę o pomoc!!! Pozdrawiam, Krzysiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts