algodon Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Witam Nie mogę znaleźć na forum rozwiązania takiego problemu a mianowicie, w momencie składania zamówienia przez klienta do klienta idzie mail z informacją o zamówieniu ale do mnie jako sprzedającego nie dochodzi żaden mail z zamówieniem, wszystko przeszukałem i nie wiem gdzie jest problem moja wersja 1.6.0.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Zaawansowane -> Adres E-mail 1. Wyślij wiadomość testową do: - czy tu wyświetla Twojego e-maila? 2. Czy e-mail testowy dochodzi do Ciebie? 3. Moduły - Czy włączony jest i skonfigurowany moduł "Alarmy poczty"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
algodon Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 Witam Dziękuje za podpowiedz nie był włączony moduł powiadomienia poczty Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr_w Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Mam podobny problem co autor dlatego nie chcę zakładać kolejnego tematu. Zainstalowałem sobie na localhoscie PS 1.6 i niestety nie otrzymuję w ogóle wiadomości mailowych. Sprawdziłem co kolega Yabber napisał i w sekcji wiadomość testowa wyświetla mojego maila natomiast go nie otrzymuje choć pojawia się komunikat, że wysłał. Druga sprawa w Alarmy poczty mam wszystko na TAK i wpisane mojego maila. Czy to wina, że jest na localu i przez to nie dochodzi dlatego muszę na serwerze to sprawdzić czy coś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Tak jest to wina że sklep jest na lokalu, chyba ze masz ustawione smpt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
studioxpress Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 3. Moduły - Czy włączony jest i skonfigurowany moduł "Alarmy poczty"? gdzie tego szukać jak go nie ma w modułach? Poczta u mnie działa ale maile z zamówieniami nie przychodzą.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 (edited) Szukaj "Powiadomienia poczty" - mailalerts Edited January 26, 2016 by karolwild (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts