masimo Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Witam, Chciałem w sklepie dodać nowy język , po dodaniu wyskakuje mi komunikat: Wystąpił błąd podczas tworzenia obiektu. lang () Po czym sklep się rozjeżdza . Wersja sklepu to teraz 1.5.6.2 LINK Z góry dziękuję za pomoc . Dodam tylko że zrobiłem upgrade sklepu z 1.4.4.1 do 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 a jaki język dostał dodany? i w jaki sposób? poprzez import paczki lokalizacyjnej? rozjeżdżanie się szablonu - mi to wygląda na problemy szablonu, nie języka Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Chciałem dodać nowy język to mi takie błędy wyskakują . Nowy język i sam chciałem go uzupełnić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 Ja już nie wiem co mam robić . Gdzieś jest błąd ale nie wiem gdzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted April 30, 2014 Author Share Posted April 30, 2014 Mogę zapłacić za pomoc , jeśli ktoś pomoże . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts