aquakks Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Witam, Poszukuje jakiegoś alternatywnego modułu formularza zamówienia do tego co jest w oryginalnej prescie 1.5. Chodzi mi tutaj szczególnie aby to formularz był jak najbardziej prosty. Np. Wszystkie opcje do wyboru na jednej stronie (Wysyłka, Płatnośc, Adres itp.) lub coś podobnego. Fajnie też jakby był dosyć tani ale to wiadomo, nie zawsze idzie w parze z jakością. Sam szukałem niestety nic ciekawego nie znalazłem ale może używa ktoś jakiegoś ciekawego modułu i mi poleci. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
korni Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Np. Wszystkie opcje do wyboru na jednej stronie (Wysyłka, Płatnośc, Adres itp.) lub coś podobnego. nie kumam tego, przecież możesz sobie zamówienie ustawić na jedną stronę i wszystko tak będzie jak chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 więcej informacji tutaj: http://doc.prestashop.com/display/PS15/Understanding+the+Preferences#UnderstandingthePreferences-Orders Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquakks Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Tak tak doszedłem już do tego. Pytanie mam tylko jedno czy można zamienić punktami : 1. Konto z 2. Wybór dostawy ?Wolałbym aby jako pierwszy punkt była dostawa, a potem dopiero podawanie swoich danych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts