ypsylon Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) PS 1,5.6 - Z nicoho nic sa mi databaza zvacsila z 5mb na 150mb . odvtedy mi nejdu denne statistiky stale je tam 0. Bola urobena jedna objednavka a pri zmene stavu objednavky na odoslané mi to napisalo spravu : Vyskytla sa chyba počas zmeny stavu, alebo nebolo možné poslať zákazníkovi e-mail. moze to nejak suvisiet? okrem toho sa v shope nic nerobilo, len som pridaval nejake produkty. Vedel by som pripadne aspon zalohovat nejak pridane nove produkty aj z SEO popisom ? nerad by som prisiel o dva tyzdne roboty dakujem za kazdu pomocnu ruku Edited April 24, 2014 by ypsylon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Veľkosť databázi rastie spolu s produktami ktoré pridávaš... Čo sa týka zmeny stavu tak asi nemáš dobre nastavené odosielanie mailov Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypsylon Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 ale pridal som 40 produktov, krátke popisy a malé obrázky ..to je enormný nárast. A prečo prestali fungovať štatistiky? ...mail je dobre nastavený okrem tohoto prípadu to funguje a ten zákazník mi volal, že mu prišli dva maily a boli tam len hieroglify ..a potom mu jeden prišiel už normálny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Tak zacni kontrola logu, dale si stahni SQL a zjisti co ti dela tu velikost , ja mam 300 produktu , 4000 zaznamu, 1000 faktur a asi 200 stalych zakazniku a jsem nekde kolem 60 mb (obrazky nejsou soucasti SQL ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts