drucker Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Witam, potrzebuje pomocy przy edycji stopki, niestety nie mogę sobie poradzić. Ze stopki usuwam blok kategorii, wtedy stopka mi się wysypuje. (zdjęcie stopka_1). Chciałbym zrobić tak żeby Informacje (blok CMS) zajął miejsce Bloku kategorii, do tego łamał mi się na pół i zajmował 2 kolumny. (zdjęcie stopka_2). Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Prestashop 1.6 Motyw standardowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 "Blok kategorii" odłącz od hooka displayFooter. Modyfikacja blokcms.tpl z katalogu szablonu default-bootstrap: jest: <!-- MODULE Block footer --> <section class="footer-block col-xs-12 col-sm-2" id="block_various_links_footer"> zrób: sm-4 Tu jest wszystko o gridach w bootstrapie: http://getbootstrap.com/css/#grid-example-basic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drucker Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Odłączyłem, zmodyfikowałem, efekt w załaczniku. Nie radzę sobie z tymi gridami :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts