gbard Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) Ahoj všem, mám v plánu rozjet další eshop a protože rád poznávám nové věci, rozhodl jsem se pro PS, který mám instalovaný na mém serveru. Instalace téměř všech potřebných modulů a počáteční nastavení z cca. 80% hotovo, instaloval jsem pár položek, ale i tak bych rád našel někoho, kdo mi s tím helfne protože pár věcí nezvládnu ... Potřeboval bych : Nastavit správně kategorie a podkategorie Importovat zboží z CSV souboru + obrázky (asi 6000 položek) Nastavit kategorie nakupujících + ceny + odměny Nainstalovat všechny potřebné moduly Nastavit jazyky CZ, EN, D a platby v CZK a EUR Nastavit a upravit default šablonu a menu Správně nastavit konfiguraci a pár dalších věcí ..... Pokud by se našel někdo, kdo opravdu ví co dělá a byl by ochoten mi dlouhodobě pomoci radou či drobným nastavením, rád mu na oplátku nabídnu komplet webhosting zdarma pro jeho projekty. Jsem k dispozici na PM i Skype :-) Učený z nebe nespadl a google není člověk. Díky všem za Váš čas :-) Edited April 23, 2014 by gbard (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts