agramon Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Maximální limit pro virtuální produkty je 32 MB, přesto když chci nahrát soubor o velikosti 17 MB, tak mě to vyhodí Chyba Could not upload file. Zkusil jsem to asi 6x a z toho mě to jednou zahlásilo že upload proběhl úspěšně, ale když jsem dal uložit a znova jsem ho otevřel, tak tam soubor opět chyběl. Přitom malá pdf okolo 3 MB, to je schopno zpracovat bez problémů. Prestu mám 1.5.6.0 Netušíte v čem je problém? Na hostingu je místa dost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Časový limit na vykonání scriptu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agramon Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 (edited) Ok, už jsem napsal na hosting.. uvidíme.. edit: díky, bylo to tím.. navýšili limit a je to ok Edited April 23, 2014 by agramon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 (edited) ahoj, tak jsem navýšil limit na hostingu ale...stále to píše: Nahrávaný soubor překročil "Maximální velikost pro stažitelný produkt" nastavenou v konfiguraci (2MB) nebo velikost direktivy PHP post_max_size definovanou v souboru php.ini (2MB). limit nastavení v backendu jsem nenašel...díky za odpovědi... Edited May 12, 2017 by sevendays (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agramon Posted May 12, 2017 Author Share Posted May 12, 2017 podíval bych se, kam se ty soubory ukládají a zjistil, jestle tam máš oprávnění zápisu (menší soubory jdou?).. případně zda není plný hosting.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 jj menší soubory jdou (do dvou mega), na hostingu dost místa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 jj menší soubory jdou (do dvou mega), na hostingu dost místa... A hodnota PHP post_max_size v nastaveni php je kolik MB? V preste se take podivejte jestli tam nemate jeste nekde jinde omezeni na datovou velikost souboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts