ekonovich Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar; Yeni kurdum 1.6.06 sürümü ufak tefek beyaz sayfa hatalarını atlattım stabil çalışıyor. Alttaki "Dükkan Bilgisi" yazısını Mağaza Adresi diye değiştiremedim gitti. Birde üstteki "Bizi Arayın" yazısını Müşteri Hizmetleri yazmak istiyorum. Denediklerim ; Admin > Çeviriler kısmında o yazılar yok. Dil paketinden bilgisayarda değiştirip yeniden yükledim düzelmedi. Hatta ingilizce yapıp siteyi, türkçe'yi silip , yeniden güncellenmiş dil paketimi yükledim yine aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Edited April 22, 2014 by ekonovich (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmsmarket Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar; Yeni kurdum 1.6.06 sürümü ufak tefek beyaz sayfa hatalarını atlattım stabil çalışıyor. Alttaki "Dükkan Bilgisi" yazısını Mağaza Adresi diye değiştiremedim gitti. Birde üstteki "Bizi Arayın" yazısını Müşteri Hizmetleri yazmak istiyorum. Denediklerim ; Admin > Çeviriler kısmında o yazılar yok. Dil paketinden bilgisayarda değiştirip yeniden yükledim düzelmedi. Hatta ingilizce yapıp siteyi, türkçe'yi silip , yeniden güncellenmiş dil paketimi yükledim yine aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Admin > Çeviriler-Yüklü Modüller-default-bootstrap - nav bölümünden Müşteri Hizmetleri Yazısını değiştirebilirsin. Admin > Çeviriler-Yüklü Modüller-default-bootstrap - blockcontactinfos bölümünden Dükkan Bilgisi yazısını değiştirebilirsiniz. Edited April 22, 2014 by dmsmarket (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekonovich Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Teşekkür ederim. Evet öyle düzeltiliyormuş fakat server'ım php ayarları 1000 sınırı yüzünden düzeltemiyordum. Farklı bir yoldan kodlarla oynayarak düzelttim. (sorun çözüldü) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 ...server'ım php ayarları 1000 sınırı yüzünden düzeltemiyordum. (sorun çözüldü) Bu gibi durumlarda, sunucu paneli üzerinden PHP Settings kısmına max_input_vars = 8000 yazmanız, problemin çözümü için yeterli olacaktır. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts