imperator Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Dobry den,ak si nadefinujem novu skupinu vlastnosti napriklad vysku a sirku a do nej zadavam hodnotynemozem ich potom nijak rucne upravit to znamena ze ich mozem iba vkladat.Vie niekto ako by som ich mohol rucne upravovat ? stacilo by napriklad cez phpmyadmin...teda vediet konkretnu tabulku naprikladDakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Dobry den,ak si nadefinujem novu skupinu vlastnosti napriklad vysku a sirku a do nej zadavam hodnotynemozem ich potom nijak rucne upravit.... Vôbec nie je rozumieť Tvojej otázke. Skupina vlastností a jej hodnoty sa upravujú mažú a pridávajú na karte Katalóg>Skupiny a atribúty (obr. skupina) kliknutím na Skupinu vlastností a rozbalia hodnoty (zrejme toto si neurobil). Podobne je to pri Vlastnostiach (obr. vlastnosť).Pri konkrétnom tovare je možnosť potom tieto prednastavené hodnoti vybrať z rozbalovacej ponuky alebo nevybrať nič a priamo editovať v príslušnej kolónke (obr. tovar).Nič viac podľa mňa nepotrebujeme pri editovaní vlastností, funkcie poskytujú všetky možnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 ano prave dne som studoval presta wiki a akurat som to nasiel dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Napíš prosím ťa pred nadpis témy [VYRIEŠENÉ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts