imperator Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Ak mi niekto posle spravy pomocou kontaktneho formulara v preste pride mi emailDobrý deň {firstname} {lastname}, Obdržali ste odkaz od zákazníka cez obchod ....atda nevyplni mi tam meno....to iste funguje ak sa zakaznik registruje nieco si objedna a pride mu informacny email napr ze je zaregistrovany v akom stave je objednavka a podobne a stale to nevyplni to meno...v com moze byt problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Problem je v preklade emailovych sablon. V slovenskom preklade pre verziu 1.2.5 to bude fixnute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Edituj subory /mails/sk/contact.html/mails/sk/contact.txta zmaz riadok Dobrý deň {firstname} {lastname},V originalnej eng sablone premenne nefiguruju a chyba vznikla pri slovenskom preklade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 mam dalsi problemtie sablony som si upravil cize to funguje ale dalsie sablony kde nie su vyplnene premenne su******* v modules oznameni mailov ******Detaily novej objednávky č. {id_order} Objednávka: 000003 zo dňa 2009-10-31 Spôsob úhrady: Platba prevodom na účet Evid.č. Produkt Jedn. cena Množstvo Spolu {products} {discounts} ****** v order cornfirmation *********Dobrý deň xxx, ďakujeme za nákup v xxx - E-Shop. Detaily vašej objednávky č. {id_order}tie premenne su naozaj nevyplnene...su to tiez chyby slovenskych sablon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prsut Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 otvor sablonu a namiesto{products} {discounts}daj{items}ak mas problemy so sablonami, pomocou winmerge skontroluj rozdiely medzi odpovedajucimi *.tpl subormi v adresari"sk" a "en", alebo "fr" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otolargik Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Ahoj, mohu prosím vědět v jaké šabloně se to nachází? Zákazíkovi chodí email v pořádku, ale pracovíkům eshopu se zobrazuje jen {products} {discounts}.Pokud to upravím v /mails/cz/order_conf.html , pracovíkům eshopu chodí stále {products} {discounts} a zákazíkům {items}. Prohledal jsem vše, bohužel bez úspěchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedmed Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Ahojte,vededeli by Ste mi prosim poradit s tymto.V obchode sa mi vsade zobrazuje spravne diakritika,problem sa vyskytuje jedine v emaily v castikomu: tu sa zobrazuje zla diakritika.V tele emailu je diakritika vporiadku.Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtas Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 ja mam tento isty problem avšak s prestou 1.5 neviete poradit ci to nejde zmenit niekde v administracii.... taktiez mi potvrdenie maila o odoslatnej polozke chodi po anglicky ostatne maily idu slovensku /mam tam anglicky: product, price, total, price, quantity, delivery adress, billing adress/ je to ten mail ktory mi pride pri novej objednavke d zakaznika Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Cez ftp si vyhladaj root-mails-sk tu musis prelozit to co nie je prelozene v html aj v txt alebo len to co mas nastavene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinezz Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Ahojte, ja mam problem s tym, ze v prvom konfirmacnom emaily sa mi nevyplni cislo objednavky a zobrazuje sa len {id_order}. Ked zmenim stav objednavky napr. na vyexpedovana, tak sa uz cislo objednavky zobrazuje spravne, takze je to problem len toho prveho emailu. Neviete niekto, ako to mam opravit? Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts