Tomasza Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Sytuacja jest bardzo dziwna, ponieważ zniknęły znaki wodne. Tak same z siebie. Przypuszczam, że wynika to z jakiejś aktualizacji na home.pl Teraz jedynie nowo wgrane obrazki posiadają znak wodny, natomiast po regeneracji nie mają. Regenerację fotek poprzedzam jednorazowym zaznaczeniem ptaszka, aby usunąć obrazki. A kolejne odświeżenia robię już z odznaczonym ptaszkiem. I wszystkie zdjęcia ładnie się odbudowywują, upierdliwe to jest, ale do zrobienia (trzeba co jakiś czas przeskoczyć na zakładkę i odświeżyć), tylko że nie ma tego znaku wodnego... Moduł odinstalowywałem i instalowałem ze 3 razy. Aktualizowałem też. Skorzystałem także z darmowego modułu znaku wodnego w którym można wgrywać pliki PNG. I wciąż to samo. Ma ktoś jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasza Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Żadnych pomysłów, tropu czy nawet cienia tropu? :-) Cokolwiek co by pozwoliło na dalsze pogmyranie, bo mi pomysły się wyczerpały, nie wiem jak to dalej ugryźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts