vigel Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ahoj,Zavedli jsme u nas dovoz na Slovensko s tim ,ze cena dopravneho je jina do Cech a jina na Slovensko.1/ Zavedl jsem 2 oblasti "cesko" a "slovensko" ( default > Evropa)2/ V dopravcich jsem zavedl 2 dopravce pro CZ a pro SK (CZ jezdi jen "cesko" a SK jen "slovensko")3/ nastavil Poplatky podle přepravce, geografické oblasti a dosahu.Vse zda se ze funguje jak ma ,ALEkdyz se registruje CECH je vse v poradku ,ale kdyz Slovak v FO mu to v kosiku pocita sazbu pro CZ.V konecne objednavce pro slovaka je ovsem vse v poradku.Proste jde mi o to ,aby v FO byl kosik nejak podmineny puvodem zakaznika.tzn. kdyz nakupuje Slovak musi mu to pocitat sazbu dopravce ktery jezdi na Slovac.Ma nekdo stejny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Presta Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 No ja to mam tak:Zony(Oblast)Slovensko ma zemi SlovenskoČeská republika ma zemi Česká RepublikaDopravci:dopravce 1 Oblast Česká Republikadopravce 2 Oblast Česká Republikadopravce 3 Oblast Slovenskodopravce 4 Oblast Slovenskoa podle statu v registraci zakaznika se vybere dopravceJe to to co jsi potreboval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 To si hodnej, že si mu odpověděl po půl roce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Presta Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Pozdě ale přece.... :-)A co že jsi mu neodpověděl ty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Pozdě ale přece.... :-)A co že jsi mu neodpověděl ty? Né že bych nechtěl, ale nějak jsem tenhle topic přehlédnul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts