RSI-SHOP Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Witam Zauważyłem ostatnio problem - problemy dotyczy załącznika który jest poniżej. Nie mogę zmienić opcji wyłącz zakupy gościa a ni zmienić trybu rejestracji błąd pokazany jest na załączniku. Spotkał się ktoś z problemem takim ? Mogą mieć coś z tym wspólnego zamówienia klientów jako gość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 Adminie VEKIA - Powinienieś wiedzieć najlepiej - albo ja skopałem coś Bo rozszerzałem sobie ten edytor i co lepsze plik validate.phhp robi mi ten błąd Coś źle zrobiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 Po dniu węszenia błąd był z mojej strony - plik validate.php wszystko popsuł Post zamknięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 witaj a czego konkretnie dotyczył problem? tych zmian, które wprowadzono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 Jak wprowadziłem te zmiany : http://mypresta.eu/en/art/know-how/tinymce-editor-full-options-all-html-tags.html Automatycznie przestały działać mi funkcje z początku postu o których mówi załącznik w poście a w nim komunikaty na czerwono jak i 2 opcje pod nim. I albo zmiany które zrobiłem zostały źle zrobione przeze mnie lub coś nie tak jest z prestą 1.5.6.2 dla tej kombinacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 zweryfikowałem to u siebie i raczej wątpliwe, funkcja isCleanHtml nie jest wykorzystywana do validacji tych pól. spróbowałem u siebie na 1562 i wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
RSI-SHOP
Witam
Zauważyłem ostatnio problem - problemy dotyczy załącznika który jest poniżej.
Nie mogę zmienić opcji wyłącz zakupy gościa a ni zmienić trybu rejestracji błąd pokazany jest na załączniku.
Spotkał się ktoś z problemem takim ? Mogą mieć coś z tym wspólnego zamówienia klientów jako gość?
5 answers to this question
Recommended Posts