wilbury Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Valaki meg tudná adni általános formában, hogy milyen linken lehet leiratkozni a hírlevélről. Törvényi kötelességünk a hírlevél alján ezt biztosítani. valami ilyesmit várnék http.//mydomain.hu?newsletter=unsubscribe&[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Jobb híján az is megoldás, hogy a hírlevél aljára beraksz egy mondatoz, mégpedig azt, hogy: A hírlevélről való leiratkozáshoz kattintson ide. Ezt meg belinkeled: mailto:[email protected] -ra. Innentől az ember beírja, hogy Leiratkozik, te meg kiveszed a pipát a neve mellöl admin felületen. Tudom, hogy az automatikus leiratkozás elegánsabb, de addig ez is megteszi. Pont ma kaptam egy kéretlen levelet, amin így lehetett leiratkozni, ezért jutott az eszembe. Edited April 14, 2014 by DarlaX (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Köszi, ez működik, de nem hiszem, hogy ne lenne direkt URL-es megoldás rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Van egy free modul: newsletteradmin Ennek van egy linken keresztüli leíratkozás funkciója. Ki kell próbálni és lemásolni a linkjét (én nem használom, ezért nem tudom most kipróbálni) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Hát én nem találtam meg a leiratkozó linket. Azt látom, hogy van előre szerkesztett leiratkozó levél, de hogy hogy lehet használni, konfigolni, azt nem találtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 És ha kiküldesz vele magadnak egy levelet? A levél sablonba be lehet tenni egy %UNSUB% változót. Nézd meg, hogy milyen linket kapsz. Ezt a linket szerintem más levélbe is beleteheted (amit nem a newsletteradmin modullal küldesz ki). Ahhoz hogy ez működjön néhány feltételnek teljesülnie kell, de ha szerencséd van és a modul be van kapcsolva, akkor az adott linken ugyanúgy leiratkoztatja a személyt a listáról. ...vagy használd küldésre is ezt a modult és meg van oldva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Köszi, közben magam is megtaláltam. Beleillesztve a levélbe, majd ráklikkelve a kész hírlevélben a linkre, szép üzenet jön, plusz levél is, de mintha nem hajtotta volna végre, és továbbra is fel vagyok iratkozva. Ennek ellenére küldésre tök jó a modul! Az a link nem használható más levélben egyelőre, mert nem egészen világos számomra a felépítése. Minden usernél nem triviálisan más és más. Van még egy érdekes baja a dolognak: divatos dolog, hogy a "hírlevelet megtekintheted a weben is" funkció. Elvileg ezt is támogatja a modul. Van egy %LINK% változó, de beillesztés utánoda is valami unsub linekt másol be a progi. Meg kéne néznem a kódot, de most nincs erőm rá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Sajnos nekem sincs időm és most nincs is feltelepítve nálam ez a modul, ezért nem is nagyon tudom kipróbálni amiről írok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts