Próbowałem przekierować nowy sklep na domenę: domena.pl/sklep . Wcześniej sklep był w domenie głównej domena.pl .
Robiłem to wg. wskazówek na stronie, ale chyba coś poszło nie tak - niby prosta sprawa a kilka godzin i nie może wstać nowy sklep.
Obecnie przy próbie wejścia na domena.pl/sklep wyskakuje komunikat :
Chrome:
Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań
Firefox:
Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek.
Próby włączania wyłączania URL nic nie dały.
Usunięty był plik htcaccess. ( wcześniej zapisany ) . Teraz po wrzuceniu tego pliku spowrotem na serwer do domena.pl/sklep - nie ma efektów. Nie wczytuje się strona domena.pl/sklep - działa tylko panel admin.
Proszę o pomoc, bo obecenie jestem załamany, wielomiesięczna praca mam nadzieję, że nie pójdzie na marne, przez "głupią" próbę przeniesienia domeny.
Question
mgmplay
Witam
Mam następujący problem.
Próbowałem przekierować nowy sklep na domenę: domena.pl/sklep . Wcześniej sklep był w domenie głównej domena.pl .
Robiłem to wg. wskazówek na stronie, ale chyba coś poszło nie tak - niby prosta sprawa a kilka godzin i nie może wstać nowy sklep.
Obecnie przy próbie wejścia na domena.pl/sklep wyskakuje komunikat :
Chrome:
Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowańFirefox:
Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek.Próby włączania wyłączania URL nic nie dały.
Usunięty był plik htcaccess. ( wcześniej zapisany ) . Teraz po wrzuceniu tego pliku spowrotem na serwer do domena.pl/sklep - nie ma efektów. Nie wczytuje się strona domena.pl/sklep - działa tylko panel admin.
Proszę o pomoc, bo obecenie jestem załamany, wielomiesięczna praca mam nadzieję, że nie pójdzie na marne, przez "głupią" próbę przeniesienia domeny.
38 answers to this question
Recommended Posts