jacobik Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 (edited) Ahoj, poradí někdo kde je chyba viz. screen? ( asymetricky rozhození přepravci) Šablonu jsem koupil, ale podpora autora je nulová :-( CSS jsme krom fontů nijak neupravovali. Edited April 11, 2014 by jacobik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Musíš to upraviť priamo v súbore .tpl v štýle Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobik Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 Je to moc složité, nebo na to najdu někde návod? V tomhle jsem úplný začátečník, proto jsem koupil šablonu a bohužel, bylo to špatně investovaných 100euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobik Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Nikdo nic? Už jsem vážně v koncích ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 nastav si v css pevnou šířku tabulky a máš to. problém není na straně modulu. btw. bez konkrétního linku ti v tomhle nikdo neporadí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Dobrý den, jak psal Pavel Bérka, je třeba upravit přímo pevnou šířku v CSS, nebo i přes .tpl kód (stačí Vám v podstatě základy HTML). Pokud zašlete odkaz, mohu se Vám na to podívat a přímo napsat co kde změnit, takto bych musel věštit z křišťálové koule, což bohužel neumím... Můžete si to upravit sám, návod na Width v CSS naleznete zde http://www.jakpsatweb.cz/css/width.html Oskar http://www.ceskapresta.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts