Susistile Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Sziasztok, Nagyon sürgős segítséget kérek: A vásárlás után kapott hűségpontokból hogyan generálódik a kupon? Azaz hogy kell beállítani a hűségpontok érvényesítését? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 válaszolok emailben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susistile Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 Szia Attila! Köszönöm a választ, de: A kupon és a hűségpontok beállítása nem okoz gondot. A probléma csak az, hogy a vásárló nem tud automatikusan a felől dönteni, hogy "most" beváltja a hűségpontok értékét. 1. ha szólnia kell a beváltás miatt, akkor ez mindig kézi mutatvány marad? 2. ha kézi kupont kap a beváltáshoz, akkor mi lesz a gyűjtött pontjaival? Én nem tudom törölni a beváltás után. Szerintem erre kellene lennie egy automata megoldásnak. Vagy rosszul gondolom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susistile Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Szia Attila, Sikerült pár aprósággal előrébb jutni, de a rendelés végén kimenő rendszerlevélben nem jelenik meg a kupon kód. Ennek automatikusan kéne generálódnia a lezárt rendelés állapottal, nem? Csatoltam a kimenő rendszerüzenetet. Hol lehet az automatikus kódgenerálást beállítani? Hogy működik ez? Köszönöm a segítséget, Zsuzsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Lehet félreértelek, de a vásárló a saját fiókjában meg tudja nézni, hogy mennyi hűségpontja van és ott a hűségpontokat egyből kuponra is tudja váltani. Van ott erre egy gomb amire csak rá kell klikkelnie. A hűségpontjai ekkor lenullázódnak és lesz helyette egy adott értékű kuponja amit a vásárláskor már tud használni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts