Qboleza Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Witam, od wczoraj coś mi się pozmieniało w preście ze przy imporcie CSV zawsze wymagana jest nazwa, nie ważne co się wybierze. Wcześniej miałem ze obowiązkowe było tylko ID produktu. Orientuje się ktoś w czym może być problem? Bardzo pilna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Nic przy imporcie z CSV nie jest wymagane. Po prostu ty decydujesz jak utworzyłeś kolumny w CSV i potem jak wgrywasz CSV to Ty przypisujesz wartości presty co ma gdzie być. Pierwszo słyszę żeby coś było obowiązkowe w imporcie. Chyba , że źle coś zrozumiałem albo Ty kolego robisz źle plik Samo się nic nie zmienia Daj znak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Qboleza
Witam, od wczoraj coś mi się pozmieniało w preście ze przy imporcie CSV zawsze wymagana jest nazwa, nie ważne co się wybierze. Wcześniej miałem ze obowiązkowe było tylko ID produktu. Orientuje się ktoś w czym może być problem? Bardzo pilna sprawa.
1 answer to this question
Recommended Posts