cepemusic Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Dobrý deň. Aktivoval som na eshop platbu mobilom, viamo ,paypal Ked vytvorím digital product nahrám prílohu. Vytovrím objednávku v eshope. dokončím priradím platbu mobilom . Zaplatím všetko prebehne ako má ale žiadny link na stiahnutie produktu mi nepríde. Kde môže byť chyba ? :)Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Máš maili nastavené? pokiaľ používaš phpmail a hosting ti ju nepodporuje (napríklad websupport.sk ju má zakázanú) tak musíš nastaviť odosielanie cez SMTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
cepemusic Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 hm, no a čo tam mám popísať ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cepemusic Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 tak vyskušal som email potvrdenie objednávky a platby príde ale produkt žiadny na stiahnutie ani emailom link ani v mojom učte downloads, Link to comment Share on other sites More sharing options...
cepemusic Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Objednávky a digital download funguje. Nastavil som cez html box radio player na titulnu stranu. Ako dosiahnem to ak si niekdo preklikáva kategorie a iné stránky aby radio neprerušovanie hralo nezávisle na tom že z titulnej stranky sa preklikáva na podstránky ? dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cepemusic Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Zdravim Digital download je vyriešený Pri výbere platby prevodom na účet potvdím dám dokončiť a vyhodí mi toto http://www.hudobne-podklady.eu/module/bankwire/validatio čo mám stým robiť ? odinštaloval som modul nainštaloval a stále to isté Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts