akoza12 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 problem mam odnośnie mojego szablonu na presta 1.4.8 1 zainstalowałem w święta sobie darmowy moduł defśnieg pięknie fajnie pada sobie śnieg. a gdy chcem update zrobić do 1.5 lub 1.6 presta to mi wywala cały sklep a snieg dalej pada nie moge tego wyłaczyc bo modul nie działa na wyższym presta. 2 spróbowałem zainstalowac nowy sklep i wygenerowany szablon zainstalować na presta jest ok nie wywaliło mi sklepu tylko dalej pada snieg. wiem ze jest to gdzies w moim szablonie zapisane ale jak i gdzie to moze byc ukryte. prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 tylko pytanie, czy Ty chcesz korzystać z tego szablonu defśnieg w prestashop 1.6 ? jest on kompatybilny z 1.6? czy może chcesz korzystać z default-bootstrap (standardowy Theme dla prestashop 1.6) tylko nie możesz, bo pada śnieg? trochę się zagubiłem czytając Twój post Link to comment Share on other sites More sharing options...
akoza12 Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 sory nie chcem tego modułu ale chyba sam znalazłem przyczyne w moim szablonie przejżałem wszystko i wkońcu zedytowałem plik header i tam był ukryty skrypt def snieg Link to comment Share on other sites More sharing options...
akoza12 Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 oczywiście korzystać chcę ze swojego szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 tak jak przypuszczałem, że problem jest w tym, że ten efekt jest zakodowany w nagłówku wszystko jest już ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akoza12 Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 mam problem bo wyświetla mi w stopce coś takiego co na foto i nie mogę znaleźć gdzie to może być. odnośnie tego wyrazu wykonano : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts