enginnozcan Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar Anasayfadaki slaytların genişliği 779 gözüküyo. Bunu arttırmam mümkün müdür? modüles/homeslider/homeslider.php den width : 970 yaptım ama bir değişiklik olmadı ikinci bir konu ise üst yatay menüdeki yazıları ortalayabilir miyim? Sağ tarafta boşluk kalmasını istemiyorum Edited April 8, 2014 by enginnozcan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmsmarket Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar Anasayfadaki slaytların genişliği 779 gözüküyo. Bunu arttırmam mümkün müdür? modüles/homeslider/homeslider.php den width : 970 yaptım ama bir değişiklik olmadı ikinci bir konu ise üst yatay menüdeki yazıları ortalayabilir miyim? Sağ tarafta boşluk kalmasını istemiyorum Evet değiştirebilirsiniz. Modüller-Anasayfanız İçin Resim Slaytı Modülüne giriniz ve oradan değiştirebilirsiniz. Tabiki resimlerinizin boyutlarınıda ona göre ayarlamanız gerekli İkinci konu biraz zor iş, değiştirilir ama temanın ayarları ile oynamak gerekli. Uğraşmanızı tavsiye etmem. Edited April 6, 2014 by dmsmarket (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enginnozcan Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 Evet değiştirebilirsiniz. Modüller-Anasayfanız İçin Resim Slaytı Modülüne giriniz ve oradan değiştirebilirsiniz. Tabiki resimlerinizin boyutlarınıda ona göre ayarlamanız gerekli İkinci konu biraz zor iş, değiştirilir ama temanın ayarları ile oynamak gerekli. Uğraşmanızı tavsiye etmem. Aynen söylediğiniz gibi Max Genişliği 970 yaptım. Daha sonra genişliği 970 pixel olan resim ekledim fakat değişiklik olmadı malesef. kod kısmından homeslider.php içerisindeki width kısmından da değiştirdim . yine değişmedi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmsmarket Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Aynen söylediğiniz gibi Max Genişliği 970 yaptım. Daha sonra genişliği 970 pixel olan resim ekledim fakat değişiklik olmadı malesef. kod kısmından homeslider.php içerisindeki width kısmından da değiştirdim . yine değişmedi . Slaytın sağında bulunan resimlerden kaynaklanabilir, onları pasif yapın öyle deneyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enginnozcan Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 Slaytın sağında bulunan resimlerden kaynaklanabilir, onları pasif yapın öyle deneyin. Onu da denedim. Tek resim var slaytta şu zaten Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmsmarket Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 (edited) O zaman sorun tema ayarları ile alakalı, temada değişiklik yapmak gerekli, Yada Menüden Modüller-Pozisyonlar Bölümüne giriniz, Sağ tarafta Canlı Düzenlemeyi Çalıştır yapınız, açılan ekranda istediğiniz resimleri kaldırınız, resim boyutları ile oynayınız, birde böyle deneyiniz Edited April 7, 2014 by dmsmarket (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Slayt için yapılacak işlemler... themes/default-bootstrap/css/modules/homeslider/homeslider.css Sonuç 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Menü için yapılacak işlemler... themes/default-bootstrap/css/modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css Sonuç 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enginnozcan Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 Menü için yapılacak işlemler... themes/default-bootstrap/css/modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css Sonuç teşekkür ederim hocam . işe yaradı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) evet İşe yarar, takip edersenizki ben genel de yaptığım işlemleri resim olarakta ekliyorum... Edited April 8, 2014 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enginnozcan Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 evet İşe yarar, takip edersenizki ben genel de yaptığım işlemleri resim olarakta ekliyorum... Yani resimli olması daha anlaşılır kılıyor tabi ki hele de benim gibi yeni başlayanlar için Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts