prsut Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Ahojte,ak sa registruje novy zakaznik, (presta 1-2-4-0 so slovencinou), tak ked nepise priezvisko VELKYMI PISMENAMI, tak dojde k chybe pri registracii. Zakaznik sa v skutocnosti zaregistruje do DB, ale jeho adresa nie.Ak to skusim pisat KAPITALKAMI, tak je vsetko OK.Kde moze byt chyba ???Dakujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 A neprepisuje Ti priezviská pri písaní na veľké písmená? Lebo priezviská Presta prepisuje na veľké písmená a s týmto problémom som sa nestretol.Na niektorom fóre (Českom alebo Slovenskom) som videl diskusiu o odstránení prepisovania priezvisk na veľké písmená, skús to pohľadať možno Ťa nakopne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozi Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Vyriešilo sa to? Mám rovnaký problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prsut Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 hmmm, vtedy som skusal uplne vsetko - nebolo to velkymi pismenami...preinstaloval som vsetko, prestu aj db - nic.Potom som si spomenul, ze som menil nastavenie Administracia - nastavenie - priatelske odkazy.Ked som ich vypol, pozrel som do .htaccess (tam by potom nemalo byt takmer nic) tak sa to rozbehlo.Najviac ma mylilo to, ze som nevedel identifikovat problem, lebo na lokali mi vsetko islo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Tak ako píše "prsut":http://www.prestashop.com/forums/member/39464/prsut/ problém môže byť v nastaveniach priateľských odkazov. Pred ich zapnutím je potrebné vygenerovať .htaccess v admine Nástroje>Generátory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozi Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Tak u mňa bol problém zo súborom autentification.php. Nakopíroval som tam ten súbor z default theme a už to ide v pohode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 "prsut":http://www.prestashop.com/forums/member/39464/prsut/ napíš prosím Ťa do názvu topicku že [VYRIEŠENÉ]Nebolo by zlé keby to tu vyzeralo ako ozajstné fórum, kde sa ľahko hľadajú témy. Teraz keď sa chceme niečo dozvedieť musíme prečítať siahodlhý dialóg s tromi aj viacerými problémami v jednej vetve a pritom ani nevieme či už bol problém vyriešený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts