WitekZ Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 (edited) Witam. Nie wiem gdzie mógłbym zmienić tekst sektora "Kontakt" umieszczonego na stronie głównej PrestaShop. W załączeniu screen tego sektora: Bardzo proszę o poradę. Edited April 4, 2014 by WitekZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 pewnie w moduły > blok kontakt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WitekZ Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 (edited) pewnie w moduły > blok kontakt A dokładniej, jeśli można? Już wiem dziękuję Imogen za konkretną wskazówkę. Udało mi się zmienić nr telefonu, a tekstu, cytuję: "Nasza infolinia dostępna jest 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu" nijak nie mogę zmienić. Nigdzie go nie widzę w modułach. Może coś mi doradzisz? Edited April 11, 2014 by WitekZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Rozumiem, że masz preste 1.5 ? w modułach wyszukujesz blok kontakt >edytujesz > zmieniasz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WitekZ Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 (edited) Tak, jak już wcześniej pisałem mogłem zmienić nr telefonu i adres e-mail. Nic poza tym. A chodzi mi o tekst "Nasza infolinia dostępna jest 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu" oraz ten drugi na czarnym tle SKONTAKTUJ SIĘ Z NASZĄ INFOLINIĄ Obydwa teksty są w sekcji "KONTAKT" na stronie głównej i całkowicie nie pasują do rzeczywistości. Doradź mi coś, proszę. Edited April 11, 2014 by WitekZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Musisz zmienić tłumaczenie.Lokalizacja > TłumaczeniaTłumaczenie zainstalowanych modułówModuł blockcontact 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WitekZ Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 Dziękuję Karolwild, to była konstruktywna rada. Wszystko zagrało jak chciałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
WitekZ
Witam.
Nie wiem gdzie mógłbym zmienić tekst sektora "Kontakt" umieszczonego na stronie głównej PrestaShop. W załączeniu screen tego sektora:
Bardzo proszę o poradę.
Edited by WitekZ (see edit history)
6 answers to this question
Recommended Posts