Zainstalowałem moduł do przelewów24. Po pewnym czasie przestał on działać. Dostałem takie info:
dokonaliśmy weryfikacji zgłoszonego przez Pana problemu i problem występuje ze względu na zbyt dużą ilość plików cache w katalogu: /cache, zwykła zmiana nazwy katalogu w chwili przeprowadzenia testów na cache-off rozwiązała problem. Skrypt "Potwierdzam moje zamówienie" w przypadku zbyt dużej zawartości katalogu, przeszukuje jego całą zawartość - tysiące plików przez co operacja nie jest wykonywana pomyślnie. Analiza została wykonana za pośrednictwem narzędzia strace.
Mam w związku z tym takie pytanie: czy można ręcznie opróżniać ten katalog z plików? Co tworzy te pliki i jak rozwiązać ten problem? Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i sugestie (bo to przekracza moją wiedzę i pojęcie).
Question
Tomek1271
Witam
Mam następujący problem i prośbę o pomoc.
Zainstalowałem moduł do przelewów24. Po pewnym czasie przestał on działać. Dostałem takie info:
dokonaliśmy weryfikacji zgłoszonego przez Pana problemu i problem występuje ze względu na zbyt dużą ilość plików cache w katalogu: /cache,
zwykła zmiana nazwy katalogu w chwili przeprowadzenia testów na cache-off rozwiązała problem. Skrypt "Potwierdzam moje zamówienie" w przypadku zbyt dużej zawartości katalogu, przeszukuje jego całą zawartość - tysiące plików przez co operacja nie jest wykonywana pomyślnie. Analiza została wykonana za pośrednictwem narzędzia strace.
Mam w związku z tym takie pytanie: czy można ręcznie opróżniać ten katalog z plików? Co tworzy te pliki i jak rozwiązać ten problem? Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i sugestie (bo to przekracza moją wiedzę i pojęcie).
P.S. presta 1.5.5.0
3 answers to this question
Recommended Posts