ostrowsk Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Witam, Mam problem z upgrade z 1.4.4 do 1.5.6.2. Realizuję go zgodnie z dokumentacją i w efekcie dostaję <action result="fail" error="28"/> . Może ktoś z was się spotkał z taką sytuacją i byłby w stanie pomóc ? Pozdrawiam KO Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Ja zawsze wychodzę z założenia, że upgrade między 1.3 a 1.4, 1.4 a 1.5 itd to mission impossible. Wolę przenieść rekordy w tabeli z klientami, zamówieniami itp, a skórkę i moduły od nowa postawić i zmodernizować pod nową wersję. Wiem, że to nie rozwiązanie Twojego problemu i bardziej czasochłonne, ale chyba bezpieczniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tyszek Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Napisz coś więcej, odnośnie tego gdzie to się wyświetla, co robisz że się wyświetla, czy to na stronie sklepu czy poprzez one click upgrade??A przy okazji dlaczego nie robisz upgrade do wersji 1.6 ??PS. Ja przenosiłem jak napisał korni, znacznie bezpieczniejsze i stabilniejsze działanie niż poprzez moduł aktualizacji.Jest trochę zabawy ale wszystko działa jak nowy sklep a nie odnowiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ostrowsk Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 upgrade realizowałem zgodnie z http://doc.prestashop.com/display/PS15/Manual+update i komunikat pojawia na sam koniec przy uruchomieniu update.php w katalogu instal. Co do budowy od nowa to w którym miejscu jest klucz który pozwoli na nie zmienianie haseł użytkowników ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tyszek Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 jest w pliku settings.inc.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ostrowsk Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ostrowsk
Witam,
Mam problem z upgrade z 1.4.4 do 1.5.6.2. Realizuję go zgodnie z dokumentacją i w efekcie dostaję <action result="fail" error="28"/> . Może ktoś z was się spotkał z taką sytuacją i byłby w stanie pomóc ?
Pozdrawiam KO
5 answers to this question
Recommended Posts