drobniasty Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Witam, mam problem, chcę zmienic mail dla formularza kontaktowego w Prescie 1.5 Zaawansowane => E-mail Po wpisaniu nowego adresu i kliknięciu zapisz, wskakuje automatycznie stary adres, mimo że pojawia się informacja o pomyślnej aktualizacji danych. Jest tylko jeden Admin - Super Admin Z czego to wynika? Jak to zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Główny e-mail zmieniasz w zakładce Moje ustawienia. W zakładce Zaawansowane => E-mail masz adres do testu konfiguracji e-maila zmieniasz go w Dane kontaktowe sklepu w zakładce Kontakt możesz ustawić odrębny e-mail dla Webmaster i obsługi klienta Jeśli w zakładce Kontakt masz pusto. Musisz utworzyć Webmaster i obsługę klienta i tam zdefiniować adres e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
drobniasty
Witam, mam problem, chcę zmienic mail dla formularza kontaktowego w Prescie 1.5
Zaawansowane => E-mail
Po wpisaniu nowego adresu i kliknięciu zapisz, wskakuje automatycznie stary adres, mimo że pojawia się informacja o pomyślnej aktualizacji danych.
Jest tylko jeden Admin - Super Admin
Z czego to wynika? Jak to zmienić?
1 answer to this question
Recommended Posts