sir_pierre Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Ahoj, potřeboval bych poradit kde si přepsat tyto anglické věci... Mám prestu 1.5.6.0Jednostránková objednávka, pri vyberu s reg nebo bez...Mám instalovanou úpravu IC,DIc z tohoto webu (http://web.allelektro.cz/upravy/26-uprava-zobrazovani-ic-a-dic-v-prestashopu-ve-verzi-14.html) sice funguje ale po úpravě mi to "zangličtinilo" některé prvky viz screen. Neví někdo jak na to? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSfever.com Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Ahoj, nevím, jaký přesně vliv může naisntalovaný modul mít, ale ty výše uvedené lze přeložit (za normálních podmínek) v Lokalizace, Překlady, Přeložení Obchodu, vybrat česk. jazyk a jako šablonu vybrat default. Poté už stačí na stránce najít např "Checkout as guest" a přihodit k tomu český ekvivalent. Pokud toto nezabere, zkus to stejné, ale místo přeložení modulu překládej moduly. Dál už mne napadá jenom manuální překlad, přímo přes MD5 a PHP soubory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts