krzychu106 Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Witam Czy jest możliwość przerobienia kodu aby po zalogowaniu do sklepu nie przełączało na konto klienta tylko pozostawiło logującego się \w tym samym miejscu gdzie jest? Prestashop ver. 1.5.6.2 Pozdrawiam Krzychu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 jest taka możliwość ale wymaga modyfikacji http://www.prestashop.com/forums/topic/266211-solved-redirect-to-last-page-after-login-15/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu106 Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 ... dzięki - działa z pozycji authentication. Z tego co przeanalizowałem to wpis z Twojej podpowiedzi wraca na link, na którym był poprzednio logujący się (coś na styl wstecz). Działa wyśmienicie jeżeli wejdziemy w "kartę/podstronę" do logowania. Natomiast jak będąc na karcie produktu korzystamy z bloku do logowania będącego po prawej stronie - po przyciśnięciu zaloguj przenosi nas do "wstecz" czyli do podstrony poprzedniej... Jak zmodyfikować tam wpis aby zadziałało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu106 Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 ... poradziłem sobie wykorzystując: {$smarty.server.REQUEST_URI} Temat zamykam Pozdrawiam Krzychu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 witam, nie zdążyłem dzięki za podanie rozwiązania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts