MarekM Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Stáhl jsem si prestashop s CZ tento:http://www.multiload.cz/stahnout/55935/prestashop-1-2-2-modules-cz-ver-1-3-komplet-by-ctc-zip/ A při překopírování na FTP když zadám adresu, píše to:Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/www/nakupujemeonline.cz:/tmp:/var/lib/php5) in /home/www/nakupujemeonline.cz/subdomeny/www/config/config.inc.php on line 26Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nakupujemeonline.cz/subdomeny/www/config/config.inc.php:26) in /home/www/nakupujemeonline.cz/subdomeny/www/classes/Tools.php on line 42Co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jestli to dobře chápu, nakopíroval jsi již komplet všechny soubory na FTP a teď se snažíš spustit instalaci? Jsi si jistý, že máš na serveru opravdu všechny soubory? Doporučuji je na server nahazovat přes FileZillu, která umí lépe navazovat na ztrátu připojení při uploadu, než třeba Total Commander nebo některé jiné...Jinak tuhle verzi češtiny jsem vůbec netestoval, tak když tak vyzkoušej nainstalovat Prestu z originální instalace bez češtiny a češtinu tam "doládovat" až po instalaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Jestli to dobře chápu, nakopíroval jsi již komplet všechny soubory na FTP a teď se snažíš spustit instalaci? Jsi si jistý, že máš na serveru opravdu všechny soubory? Doporučuji je na server nahazovat přes FileZillu, která umí lépe navazovat na ztrátu připojení při uploadu, než třeba Total Commander nebo některé jiné...Jinak tuhle verzi češtiny jsem vůbec netestoval, tak když tak vyzkoušej nainstalovat Prestu z originální instalace bez češtiny a češtinu tam "doládovat" až po instalaci... OK, nainstaloval jsem 1.2.4 Prestu, překopíroval na FTP soubory z http://www.multiload.cz/stahnout/55933/cz-prestashop-1-2-x-x-by-ctc-ver-1-3-zip/ A ted soubor cz-prestashop1.2.XXX-FINAL-by-cvrkon.sql Co s ním?Když se ho snažím naimportovat do tabulel v phpadminu v sekci import tak to hlásí ChybaSQL-dotaz:INSERT INTO `ps_category_lang` ( `id_category` , `id_lang` , `name` , `description` , `link_rewrite` , `meta_title` , `meta_keywords` , `meta_description` )VALUES ('1', '3', 'Výchozí stránka', '', 'home', NULL , NULL , NULL);MySQL hlásí: Dokumentace#1046 - No database selected Dávám znakovou sadu souboru - utf8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Importuj raději tu verzi SQL souboru s "Replace" - najdeš ji v tom tématu s češtinou - pak by to chybu psát nemělo... Jinak si projeď to nápovědné téma k češtině, jsou tam řešení některých problémů, které se vyskytly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 SQL-dotaz: REPLACE INTO `ps_category_lang` ( `id_category` , `id_lang` , `name` , `description` , `link_rewrite` , `meta_title` , `meta_keywords` , `meta_description` ) VALUES ( '1', '3', 'Výchozí stránka', '', 'home', NULL , NULL , NULL ); MySQL hlásí: #1046 - No database selected píše to to samé Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 SQL-dotaz: ... MySQL hlásí: #1046 - No database selected To evidentně znamená, že nemáš vybranou databázi. V phpadminu napred vyber presta databazi a pak teprve zvol zalozku SQL pro vlozeni SQL prikazu nebo pouzij SQL prikaz "USE". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Děkuji bylo to tím, ještě se zeptám, jestli lze EN jazyk vyblokovat, u FR se podařilo ale u EN to hlásí že je default a nejde to.PAk tam mít pouze CZ měnu mám tam eura a pound Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Děkuji bylo to tím, ještě se zeptám, jestli lze EN jazyk vyblokovat, u FR se podařilo ale u EN to hlásí že je default a nejde to.PAk tam mít pouze CZ měnu mám tam eura a pound Napred nastav default menu na CZK a pak muzes smazat vsechny meny krome CZK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Děkuji mám a co ta měna? Pořád mám nahoře Dollar a Pound - http://www.nakupujemeonline.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Děkuji mám a co ta měna? Pořád mám nahoře Dollar a Pound - http://www.nakupujemeonline.cz Predtim jsem to asi napsal blbe, protoze jsem psal o mene a ne o jazycich. Dostupne meny se, pokud vim, nastavuji v Payment/Currencies. Ja tam mam jen CZK a funguje to spravne.Dostupne a pouzivane jazyky se nastavuji v Tools/Languages. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Děkuji už jsem na to přišel, ještě se zeptám mám základní cenu zboží nastavenou na 1149Kč a koncová cena je 1199Kč, proč se připočítává 50Kč, daň mám bez daně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Děkuji už jsem na to přišel, ještě se zeptám mám základní cenu zboží nastavenou na 1149Kč a koncová cena je 1199Kč, proč se připočítává 50Kč, daň mám bez daně. Presne 50Kc nevypada jako dan, spis tipuji na postovne nebo balne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Dopravu jsem nastavil na 0Kč a stejně je to o 50kč více. _To je záhadné,http://s2.imgupload.cz/img/--/70493/uyiEf/1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Dopravu jsem nastavil na 0Kč a stejně je to o 50kč více. _To je záhadné,http://s2.imgupload.cz/img/--/70493/uyiEf/1.jpg A kde je tech 1199? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 http://www.nakupujemeonline.cz/product.php?id_product=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naro Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Tak to netusim, asi bych klikal v adminu a hledal nejake nastaveni za 50,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekM Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 Tak už jsem na to přišel. Ještě by mě zajímalo jestli lze úplně vyřadit text za cenou "s DPH"díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts