uinteraju Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Buna ziua domnilor,Cu o intrebare va deranjez. Dupa ce am reinstalat magazinul am pus ca default o descriere pt. google.Ex. "Cumpara gadget-uri de la E de toate". Acum daca vreau sa schimb acest lucru si reeditez in panoul de Admin la Meta/tags dubleaza ceea ce am scris initial. (stiu ca nu ma prea pricep , dar este normal sa fie asa?) Oare trebuie sa editez ceva in index.php sau ceva de genul asta pt. o masca noua de Google?...(meta title nou?)Va multumesc pt. tot sprijinul acordat. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 presta pune numele magazinului in title ca default, pt. restul paginilor ataseaza un title nou in functie de setaridaca vrei sa te joci putin, vezi classes/Tools.php, metoda getHomeMetaTags pt. inceput Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 Multumesc Domnule Radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outblast Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts