parokashop Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 (edited) sziasztok, felraktam az új 1.6.os prestát, tegnap még működött, mára nem találja a kosarat, a kosárba tett dolgokat üresnek érzékeli. mint vásárlót pedig nem enged kilépni, azt sem érzékeli. Van ötletetek hol keressem a bajt? (a kosár modult újra telepítettem) http://www.pothajshop.hu/ Edited March 31, 2014 by parokashop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 teljesen új az 1.6 vagy frissített? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 szia, teljesen új Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 senkinek nincs ötlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Nincs ötletem megmondom őszintén, kevés az infó. Újratelepíteni a modult próbáltad? Szerintem megoldja a problémát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 ha kosárba helyezéskor a "vásárlás folytatása" gombra nyomok, akkor mutatja a kosár tartalmat, ha a kosárnál a fizetést nyomom, elvisz a quick orderre és üres a kosár. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 bocsi, de: újratelepítés akkor nem segített vagy nem próbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 azt nem írtam, én bocsi, persze, újratelepítettem, első reakcióm volt, minden modult lekapcsoltam, egyesével vissza, az se jött be, teganp de. jött egy rendelés pedig, aztán meghalt a kosár Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Más probléma nincs az oldallal? A Gtmetrix.com ezt jelzi ki: The page returned an error: 503 temporarily overloaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 nincs más, csak még amit az elején írtam, hogy nem tudom kijelentkezni, mint vásárló... lehet, hogy feltörték? vagy hülyeség? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 van egy hibajelentő link a back office-ban, használtam... remélem válaszolnak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 biztos hogy nem törték fel. most nincs időm megnézni, de ha elküldesz egy admin hozzáférést akkor később megpróbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Hát van itt néhány nagy [spam-filter]. Talán ők tudják majd a választ. Nekem Attila már sok jó tanácsot adott. Az én megoldásom az, hogy a shop nagy részét ugyan én készítettem el, de emellett megállapodtam egy nagyon lelkiismeretes és teljesen hozzáértő fejlesztővel. Megegyeztünk egy eseti és egy negyedéves díjban, így én biztonságban tudom a webáruházat, olyanra kutyulhatom a színeket, a design-t és minden mást amilyenre tetszik, emellett ő megoldja a szoftveres problémákat, ha vannak. Eddig lekopogom nem voltak. Szerintem érdemes egy ilyen konstrukcióban működni, én legalábbis nyugodtabban alszom, és több időm jut arra, ami igazából az én feladatom, a bolt működtetésre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokashop Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 sziasztok, írtam a prestának... ott egy szakállas fickó gyorsan elhúzta a nótámat azzal, hogy nem tudja mi bajom, ő tud vásárolni, még be is regisztrált és le is zárta az ügyemet. Na ennyi volt a megoldás, mi meg itt vakok vagyunk és nem látjuk a kosarat... Megoldás: ÚJRATELEPÍTÉS SZERETEK ÚJRATELEPÍTENI Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Szia! Mindig tanul az ember, jelen esetben a te gondjaidból most itt mi is Szerintem viszont a tárhelyszolgáltatódat interjúvold meg, hogy miképp lehetne javítani az oldal betöltődésen és azokon a mutatókon, amit a Gtmetrix jelez. Nálam ugyanez volt, már majdnem letettem a Presta használatáról, amikor itt azt a tanácsot kaptam többektől, hogy váltsak tárhelyszolgáltatót. Átvittem az oldalt a Webdigital-hoz és az alig működő, lefagyó webáruház egyből A/B minősítést kapott. Ismételt köszönet Attilának és több más fórumtagnak is! http://gtmetrix.com/reports/pothajshop.hu/uI1IhDho www.kerekparbolt.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Sziasztok! Nem akarok külön topicot létrehozni a problémámnak, valamilyen szinten idetartozik. A megrendeléskor az összeítöben alul megelenik egy Kupon rész. Ezt hogyan lehet kikapcsolni? A moduloknál nincs bekapcsolva semmilyen kuponos dolog, viszont ez mégis megjelenik. Idáig nem volt vele gond, de most jelezték, hogy valaki vásárolni akart és hiányolta neki a kupon kódot! Gondolom rákattintott az OK gombra és azért. Gondoltam, inkább kikapcsolom, ha lehet, hogy ne okozzon gondot. A shop 1.5.6.2 http://gyazo.com/385ff2acbe6e4ccdc2b64b74ad345d8c (erre gondoltam) Köszi előre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Szerintem ha van létező (érvényes?) kupon, akkor jelenik meg a kuponbeíró mező. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Köszi, valóban az volt a probléma. Be volt kapcsolva az Ügyfélajánlási program és azon belül volt 4 kupon. Gondolom valamelyik vásárló ajánlgatot és ezért lett. Kitöröltem őket és tényleg eltűnt a kódkérő rész. Ki is kapcsoltam ezt a modult. Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Sziasztok Nekem is gondom van a kosárra de 1.5.6.2 alatt. Beleteszi a kosárba a terméket de valami miatt ezt a hibát adja vissza: (webhelyen lévő oldal közlendője:) " impossible to add the product to the chart. textStatusz:'error' errosThrown:"internal server error' tesponseText: " Mi a gond? Mit állítsak át hogy menjen rendesen? vagy újratalpités? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-5675 Itt azt írják hogy a "the avalara tax module" okozta a problémát. Nálad van ilyen? Kapcsold ki ha van és aktív. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Szia Nem volt telepítve ez a modul és úgy adta ezt a hibát, felraktam hátha megoldja. Sajnos nem. kikapcsoltam ezt a modult és a hiba ugyanúgy megmaradt Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Aha, világos. Próbáltad a kosár modult újratelepíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrbatyo Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 (edited) Üdv. Találkozott már valaki ezzel a hibával: Rendeléskor belekerül olyan termék is a megrendelésbe amit nem rendeletek meg. Köszönöm. ps1562 megoldva Edited May 29, 2014 by mrbatyo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegyed Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 (edited) Üdv! Segítséget szeretnék kérni. Feltelepítettem az új prestashop-ot. Nem lehet a terméket megvásárolni csak a kedvencek kőzé rakni. Tudna valaki segíteni? Megtaláltam a hibát! Edited May 27, 2015 by vegyed (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senti Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Hello) Félig meddig kosárhoz kapcsolódik, ezért ide irom)) Ha egy termékből egy van, akkor is többen kosárba tudják helyezni és ezekután azé lesz aki hamarabb véglegesiti a rendelést. Azt az infot kaptam, hogy modullal tudom megoldani azt, hogy ha utolsó darabos terméket valaki kosárba rak, azt más már ne tudja kosárba rakni, tehát vagy a kosár gomb tünjön el, vagy maga a termék. Tud valaki ilyen modult?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts