Mój problem dotyczy dodania pixela konwersji z facebooka do prestashop. Posiadam wersję 1.5.5
Nigdzie nie znalazłem żadnej pomocy, a sam nie potrafię tego problemu rozwiązać.
Przy generowaniu pixela facebook prosi:
Skopiuj i wklej następujący kod między <head> i </head> strony swojej witryny, na której chcesz monitorować działania. Na przykład aby monitorować rejestracje, umieść kod na stronie „zakończenia rejestracji”.
Ja chciałbym ten kod umieścić na stronie potwierdzenia sprzedaży produktu.
Teraz pytanie: Czy w istnieje możliwość edytowania znaczników head tylko na tej konkretnej stronie, czyli potwierdzenia sprzedaży? Jeżeli tak, to jak to zrobić?
Z góry dzięki
edit: Ok, znalazłem plik header.tpl w którym jest cała zawartość head, tylko problem nadal pozostaje. Trzeba monitorować tylko akcje sprzedaży.
Question
wilku30
Witam
Mój problem dotyczy dodania pixela konwersji z facebooka do prestashop. Posiadam wersję 1.5.5
Nigdzie nie znalazłem żadnej pomocy, a sam nie potrafię tego problemu rozwiązać.
Przy generowaniu pixela facebook prosi:
Ja chciałbym ten kod umieścić na stronie potwierdzenia sprzedaży produktu.
Teraz pytanie: Czy w istnieje możliwość edytowania znaczników head tylko na tej konkretnej stronie, czyli potwierdzenia sprzedaży? Jeżeli tak, to jak to zrobić?
Z góry dzięki
edit: Ok, znalazłem plik header.tpl w którym jest cała zawartość head, tylko problem nadal pozostaje. Trzeba monitorować tylko akcje sprzedaży.
Edited by wilku30 (see edit history)Link to comment
10 answers to this question
Recommended Posts