Jump to content
  • 0

Umijescowienie wyszukiwarki sklepu

marcinkoziel

Question

Witam,

mam problem z umiejscowieniem wyszukiwarki sklepu oraz jej wygladem. Wczesniej znajdowalas sie centralnie na stronie i była dobrze widoczna. Nie wiem czemu ale zmieniła swoje miejsce i aktualnie jest w lewym górnym rogu sklepu. Czy któs wie jak rozwiązać problem. Podaje adres www.raket.pl

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

pytanie, po co Ci dwie wyszukiwarki. Albo wyłącz tą w menu, albo tą główną. Jeśli zostawisz główną, to musisz ją w pozycjach poprzesuwać. Z tego co widzę, to póki co nie było nic kombinowane w stylach, więc to powinno wystarczyć

• 0

W sumie racja, lepiej wyłaczyc jedna z nich. Z tym ze wczesniej ta z modułu znajdowala sie na srodku strony i jakos przeskoczyla na lewa gore. Lepiej wygladala na srodku. A mozesz pomoc kolego gdzie ręcznie zmienić treśc maila jakiego dostaje kupujący w momencie zmiany statusu na wysłane?

• 0

wszelkie e-maile jakie dostaje klient masz w katalogu "mails", Z kolei mejle do Ciebie, jako sprzedawcy znajdują się w module mailalerts, który to wcześniej trzeba zainstalować.
Który to jest ze zmianą statutu to już nie pamiętam, bo zmieniałem jak leci wszystkie.

• 0

włącz tę wyszukiwarkę (moduł wyszukiwarki) następnie przejdź do ustawienia > szablony

wyłącz wersję mobilną szablonu - przejdź do front office i odśwież stronę, nastepnie wróć do panelu i włącz wersję mobilną. przejdź do front office i odśwież stronę - wyszukiwarka powinna zacząć działać normalnie.