looksha Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Valószínűleg egyszerű dologban kérek tanácsot, én viszont nem találom a megoldást. A megrendeléseket egy általam megadott (gmail-es) címen szeretném kezelni, de a Back office felületen nem találom, hogy ezt hol lehetne beállítani. Egyáltalán lehet itt, vagy a szerveren kell valamit megoldani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 E-mail értesítőt szeretnél új rendelésről? Jól értem? Ha igen akkor keress rá az "email" szóra a modulok között, technikai neve azt hiszem: "mailalerts" lesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Igen, mint kezelő felület, nekem sokkal jobban bejön a Gmail. Beírom a megrendelő nevét, pl személyes átvételnél, és már látom is, hogy mit rendelt. Tehát azt szeretném beállítani, hogy a megrendelés megérkezzen a gmail fiókba. Így a backoffice-t sem kell egész nap nyitva tartanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Hát... okés, akkor csináld amit írtam. Admin felület, modulok között keresd meg a mailalerts-et és állítsd be. Vagy én értem félre...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Elmesélek egy viccet, bár lehet, hogy ismeritek. A szuper vonat egyszer csak megáll a sivatag közepén és mindenki tehetetlen. A mozdonyvezető végső kétségbeesésében megkérdezi a vonaton utazó Bill Gates-t, hogy van-e valami ötlete? Bill a következőt feleli. Nem tudom a hiba okát, de szerintem szálljunk le, aztán szálljunk vissza, hátha elindul. Kb ez történt itt is. Már többször kitöröltem és beírtam az e-mail címet és semmi. Végül kikapcsoltam a modult, utána vissza, és tökéletesen működik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Hát... okés, akkor csináld amit írtam. Admin felület, modulok között keresd meg a mailalerts-et és állítsd be. Vagy én értem félre...? Szia Attila! Nem értetted félre, csak egész egyszerűen nem működött, egész addig, amíg kikpacsoltam, aztán újraindítottam a modult. Köszönöm a tanácsot, már ott tartottam, hogy Notepad-ben keresgéltem a modul php és egyéb fájlokban :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Jaa örülök Nem tudtam hogy már megcsináltad... egyébként ez (sajnos) normális. Nálam akkor szokott ez elszállni ha frissítem a shopot. Ez után mindig újra kell telepíteni a szóban forgó modult, utána tökéletesen működik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts