enginnozcan Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Arkadaşlar merhaba, Prestashop 1.6 sürümünü hosting'e yüklerken system compatibility adımında çok fazla hata görüntülendi. Hosting firmam doruk.net . alanadım zaten vardı bunun altına yüklemek istedim. ekran görüntüsü şu şekilde . hostingteki php sürümü 5.3.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Arkadaşlar merhaba, Prestashop 1.6 sürümünü hosting'e yüklerken system compatibility adımında çok fazla hata görüntülendi. Hosting firmam doruk.net . alanadım zaten vardı bunun altına yüklemek istedim. ekran görüntüsü şu şekilde . hostingteki php sürümü 5.3.3 O adreste geçen klasörlere ve içindekilere 777 yazma izni vermelisin. Ayrıca hosting dışarıdan data çekmek için ilgili fonksiyona kapalı gözüküyor. Birde register_globals seçeneği pasif olması isteniyor sizin hosting de açık. Yazma izinlerini düzelttikten sonra tekrar dene bir sonraki adıma geçiş izni verecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enginnozcan Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 O adreste geçen klasörlere ve içindekilere 777 yazma izni vermelisin. Ayrıca hosting dışarıdan data çekmek için ilgili fonksiyona kapalı gözüküyor. Birde register_globals seçeneği pasif olması isteniyor sizin hosting de açık. Yazma izinlerini düzelttikten sonra tekrar dene bir sonraki adıma geçiş izni verecektir. o kısmı hallettim . teşekkürler . şimdi farklı bi sorunla karşılaştım malesef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Yardımcı olabildiksek ne mutlu. Umarım geri kalan problemleride giderirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts