Qboleza Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Witam, mam problem z tabelkami w podsumowaniu zakupów w koszyku Pod spodem link ze screenem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qboleza Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 (edited) Ok, wiem już że przeszkadza lewa kolumna, chciałbym ja wywalić kompletnie. W jakim pliku bym musiał to edytować?http://swiatsamsunga.pl/quick-order Edited March 28, 2014 by Qboleza (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Wyłącz ją Preferencje > szablony > edytuj szablon > zamówienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qboleza Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Gdy ją wyłączyłem nadal mam białe pole po lewej, a mi chodzi aby rozciągnąć zamówienie na całą strone Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Przepraszam dotyczy to wersji 1.6 i standardowego motywu u Ciebie może nie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qboleza Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Posiadam wersje 1.6 lecz szablon nie jest standardowy. Czy ktoś wie gdzie usunąć z kodu i w jakim pliku? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
korni Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 jak szablon jest niestandardowy to musisz poszukać jaką nazwę klasy ma lewa kolumna (najlepiej PPM na stronie i "zbadaj element) i wg niej znajdziesz styl odpowiadający w danym identyfikatorze. Tutaj prawdopodobnie to będzie #order-opc .left_column. Ale to już sam musisz sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 twoja centralna kolumna ma długość określoną w procentach ~74% zmień ją na 100% w definicji: @media (min-width: 1200px) dodaj: #order-opc #center_column { width:100%!important; } zmiany dotyczą pliku bootstrap-responsive.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 mam nadzieje, że to jest to czego oczekujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts