prochar1 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Dobrý den, dnes celé odpoledne řeším, jak nastavit dopravce ve verzi 1.5.6.2. Prošel jsem spoustu tutoriálů, zóny, země, i dopravce mám nastaveny správně, ale přesto se stále na frontendu zobrazuje pouze No carriers available. Objednavatel má taktéž nastavenou správnou zemi. Všechno Czech Republic. Šablonu budu ještě překládat. Děkuji za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Zdravím. Ak chceš, pošli mi do PM alebo na mail [email protected] prístupové údaje do admina a môžem sa ti na to pozrieť. Pravdepodobne máš len niečo zle nastavené Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Cenové/váhové limity máš také nastavené? Nemáš nainstalovaný modul ship2pay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prochar1 Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 I cenové limity mám nastavené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 A žádný další modul na provázání dopravy a platby nainstalovaný nemáš? Povol u dopravce povolit ho, i když je mimo limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prochar1 Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 Tak to precejen ještě zkontroluje, nějaký moduly na dopravu jsem zkoušel, ale taky jsem je nedokázal zprovoznit, tak jsem je snad od instaloval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prochar1 Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Tak jsem šel po kódu, až jsem zjistil, že jsem měl špatně nastaveno množství. Měl jsem zaškrtnuto používání Pokročilého řízení zásob a v tomto případě očividně nefunguje povolení objednávek i když není na skladě. I tak díky za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts