maestro92 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) Witam, Pojawia mi sie problem podczas importu csv produktów. Po kliknięciu importuje dane csv. pojawia się błąd który zamieszczam na screenie. Ma ktoś jakieś pomysły od czego to ? Pozdrawiam EDIT: Problemem jest najprawdopodobniej brak możliwości ustawienia wartości kolumn w BO przed kliknięciem importu. Co zaznaczam na zdjęciu. Jak to naprawić ? Sprawdziłem na dwóch wersjach Presty i mam tak samo ;/ Edited March 28, 2014 by maestro92 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maestro92 Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Podbijam. Nikt nic nie wie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mariollo Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Ja bym zobaczył czy w pliku csv masz takie same separatory jak ustawiłem przy imporcie, czyli "^" oraz "," Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maestro92 Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Przeczytaj post cały to rozwiązane dokładnie tak jak mówisz chodziło o separatory. Ale w pierwszym poście jest kolejny problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maestro92
Witam,
Pojawia mi sie problem podczas importu csv produktów.
Po kliknięciu importuje dane csv. pojawia się błąd który zamieszczam na screenie.
Ma ktoś jakieś pomysły od czego to ?
Pozdrawiam
EDIT:
Problemem jest najprawdopodobniej brak możliwości ustawienia wartości kolumn w BO przed kliknięciem importu. Co zaznaczam na zdjęciu.
Jak to naprawić ?
Sprawdziłem na dwóch wersjach Presty i mam tak samo ;/
Edited by maestro92 (see edit history)
3 answers to this question
Recommended Posts